Nytt på gång hos Sune Jansson

Leverans av LBG-bil

Kolla in!

Ny EL-lastbil

Gas powered

Leverans av LBG-bil

Kolla in!

Ny EL-lastbil

Gas powered

Leverans av LBG-bil

Kolla in!

Ny EL-lastbil

Gas powered
62.5% completed

Åkeriet finns i egna lokaler, på Kuröds industriområde i Uddevalla, där trafikledning & administration har sitt huvudsäte. I vår terminal sker viss omlastning av godset.

Om Oss

Det var så här det började….

Sune Jansson Åkeri AB startade 1957 i Uddevalla av Sune & Stella Jansson. Affärsidén var att transportera mjölk mellan mejerier & lokala butiker. Det visade sig vara en god idé. Då i slutet av 50 -talet hade de fyra bilar och lika många anställda.

Lediga tjänster

B-korts Chaufför Sommarvikariat
LÄS MER

Kvalitét och säkerhet

Högsta standard för säkerhet

För att garantera säkerheten kräver vi att personalen följer de lagar och regler som gäller, såväl i trafiken som på kundernas arbetsplatser.

Vi utbildar alla våra förare i att hantera farligt gods (ADR-utbildning) och kontinuerlig fortbildning i YKB pågår hela tiden.

Trafikområden

Godset lastas och lossas både på Schenkers terminaler och hos kunderna direkt som till största delen är företag. Geografiskt täcker vi ett område från söder om Stockholm och ner till Skåne.

Vår linjetrafik utgår från terminalerna i Vänersborg och Göteborg. Från Schenkers terminal i Vänersborg har vi också distribution till Uddevalla.

Certifieringar

Åkeriet är certifierade i Miljö – Kvalitet- & Trafiksäkerhet. Nu är vi även certifierade i Fair Transport

ISO 9001

ISO 14001

ISO 39001

En hållbar affär

Snabbanslutning