Våra tjänster

Koalitionen har ett brett erbjudande av konsulter inom utveckling. Vi backar inte för strategiska utmaningar eller helhetsuppdrag. Så vilka digitala mästerverk ska vi skapa tillsammans?

Transformation

Ta dig an AI-revolutionen. Vi hjäper er att transformera verksamheten och vägleda er in i framtiden med innovation och expertis.

Resources

Behöver du förstärkning? Vi har toppklassiga IT-konsulter redo att ta ditt projekt till nästa nivå. Upptäck hur vi matchar rätt talang med rätt uppdrag och skapar vinnande team!

Solutions

Vi skapar framtidssäkra lösningar med en perfekt mix av kreativitet och teknik. Upptäck hur vi kan hjälpa dig att navigera i den digitala världen och ta din verksamhet till nya höjder!

Några av våra kunder

Hitta ditt drömjobb med oss

Anslut dig till vårt team av kodknackare, designvirtuoser och strategiska innovatörer. Bli en del av vår glittrande himmel och låt oss lysa upp den digitala världen tillsammans! Vare sig du vill ha anställning eller jobba som underkonsult så har du hamnat rätt.

”Vad som skiljer Koalitionen från andra bolag i branschen? De är ett lättviktsbolag i tyngsta klassen. Jag jobbar heltid remote från Stockholm och tycker det har varit väldigt lite process och mycket hands-on hela vägen. Vilket passar mig.”

John Eriksson

John Eriksson

Systemutvecklare, Gustavsberg

Utmana oss!

Vi är passionerade för vårt jobb och vi är inte rädda för att dyka rakt in i saker och ting. Inget behov är för litet eller för stort för oss – vi har verktygen, erfarenheten och kunnandet att ta dig vidare. Och vet du vad? Du behöver inte ens ha koll på vad problemet är, det tar vi reda på tillsammans!

Nätverk

Konsulterna är vår viktigaste tillgång

För oss spelar det ingen roll om du är underkonsult eller anställd. Vårt fokus är att få ut rätt person på det uppdrag som passar de bäst. För det påverkar resultatet och på så sätt kan vi göra såväl konsulterna som kunder nöjda.

Maximiliam Wide
Maximiliam Wide UX/UI designer, anställd

Koalitionen är ungt, modigt och satsande. Jag var bättre på UX/UI och design än jag trodde när jag träffade Amir på Koalitionen. Vi möttes av en slump och såhär i efterhand är jag väldigt tacksam att han vågade tro på mig som nyutexad.
Eftersom jag kom in i ett nystartat bolag har jag fått vara med i uppbyggnaden och har lärt mig otroligt mycket på kort tid. Man arbetar fritt under eget ansvar men med stöd och coachning. Nu har jag varit med i bolaget i snart tre år och fått jobba med stora varumärken som Coop, Telia och Volvo Cars. Rekommenderar alla som uppskattar en familjär och personlig arbetsgivare i branschen att söka sig hit.

Petter Bergström
Petter Bergström Scrum Master & Agile Coach, BracketSquare

Koalitionen är en pigg utmanare som ger professionell service och hittar nya lösningar på gamla problem. Man har ett personligt engagemang i både uppdrag och konsulter - vilket tilltalar mig. Som Agil Coach och Scrum master har jag, för Koalitionens räkning, haft som uppdrag att förbättra arbetssättet och leverans för tre team som arbetar med ett internt system inom Volvo Cars eftermarknad. Jag kunde visa teamen vilka best practise samt verktyg som kunde hjälpa dem att förbättra tillförlitlighet, prestanda och utvecklingstakt i arbetet. Väldigt givande och intressant.

Martin Gustafsson
Martin Gustafsson VD på Majako

“Vi lärde känna Koalitionen av en slump för några år sedan. Efter ett förutsättningslöst möte kändes det kanon och idag har vi ett tätt samarbete, både vad gäller uppdrag och konsulter. Till exempel har vi valt att gå tillsammans i upphandlingar där vi kompletterar varandra och blir starkare tillsammans.
Vi drog igång Majako ungefär samtidigt som Koalitionen startade och har följts åt i tillväxt och utveckling. Det finns flera skäl till att vi funkar så bra ihop. Koalitionen är alltid på tårna. De är otroligt drivna och engagerade och har ett professionellt men också personligt bemötande. Jag uppskattar att man alltid får tag i dem och dessutom har vi roligt ihop.

Kristian Salov
Kristian Salov Senior Fullstack Developer

Vill man ha ett uppdrag som både är roligt och utmanande men inte kompromissa med att tjäna bra så ska man till Koalitionen. Jag har arbetat med många stora konsultbyråer men föredrar att jobba för Koalitionen. Dels får jag arbeta med utmanande projekt. Men framförallt så känner jag mig inkluderad och mindre som en i mängden.
När jag för en tid sedan beslutade att bli egen fortsatte mitt samarbete med Koalitionen. I mitt nuvarande uppdrag är jag inte bara front end-utvecklare utan får också möjlighet att vara mentor åt det juniora teamet på plats. Något jag verkligen tycker är stimulerande.

Anders Lundin
Anders Lundin Devops Engineer

Jag har en gedigen erfarenhet som DevOps Engineer och är specialiserad på att skapa bicepmallar och automatisera uppsättning av infrastruktur med hjälp av Azure DevOps. Därför var det extra roligt att få jobba exakt med detta för Koalitionen. Jag blev uppsökt på Linkedin av Joel från Koalitionen och jag tyckte uppdraget lät väldigt intressant. Dessutom var han med på intervjun med kunden vilket var både schysst och ovanligt. Uppdraget har varit lärorikt och gett mig nya erfarenheter.

Nyheter & event

type of post

Gothenburg Tech Ride 🏍️

Vi älskar att mötas kring våra intressen. Därför har vi dragit igång Gothenburg Tech Ride. Det är ett nätverksevenemang för…

type of post

Koalitionens Vårfest 🌈🍾

Kära vänner, partners, kunder och festfantaster, Det är med ett stort pirr av förväntan och glädje som vi bjuder in…

type of post

Kodhäng – Tema AI assisted coding

Häng med på ett avslappnad AW med oss som verkligen gillar att snacka om kod. Vi tänker Pizza, öl och…

type of post

Vi startar året med ett ”White party” 🥳

Brrr, det är kyligt ute, men våra hjärtan är varma – och våra fester ännu hetare! Vi på Koalitionen vet…

type of post

E-commerce Manager Kompetensmatris

E-commerce manager rollen i ett företag är en ganska komplex roll och inbegriper många discipliner. Det är en mångsysslare som…

type of post

4 saker att tänka igenom innan du börjar sälja på Amazon

Amazons intåg på den svenska marknaden har inte gått obemärkt förbi. Amir Mofidi var i sin tidigare roll som E-Commerce…

type of post

Det här du behöver tänka på innan du väljer e-handelsplattform

Att välja e-handelsplattform är ett av de viktigaste men också jobbigaste valen man som e-handlare behöver göra. Det är många som kämpar med dessa frågeställningar. Därför har vi gjort en guide med saker du behöver tänka på innan du väljer en e-handelsplattform. Det här är en övergripande guide som alla kan använda sig av oavsett storlek och situation. Beroende på vilka förutsättningar och mål ni har måste man gå vidare med anpassade frågeställningar.

Vad händer på Koalitionen?

Gothenburg Tech Ride 🏍️

Vi älskar att mötas kring våra intressen. Därför har vi dragit igång Gothenburg Tech Ride. Det är ett nätverksevenemang för personer inom IT- och teknikscenen i Göteborg som gillar att köra motorcykel och träffa andra fantastiska människor som delar samma intresse. Första tillfället går av…

Find out more

Missa inget kul, anmäl dig till vårt nyhetsbrev