Hjältar på språng

BNICE Bemanning arbetar med att tillgodose bemanningsbehov inom den svenska sjukvården. Vi anställer uteslutande sjuksköterskor med goda referenser och hög kompetens.

PATIENTSÄKERHET

När det fattas det personal är det viktigt att det snabbt finns ersättare så att patienter får rätt vård och patientsäkerheten behålls. BNICE är till för bemanning när den behövs som mest. Alla patienter ska få ett gott bemötande och behandlas med respekt.

SERVICE

BNICE vill inte bara bemanna vården, vi vill även utveckla den. Vårt mål är att du som beställare av uppdrag alltid ska vara nöjd.
Vi fokuserar på långsiktiga relationer med både beställare och konsulter vilket ger en ökad trygghet för alla involverade.

KVALITET

Varje konsult hos BNICE är noggrant utvald och bemöter varje uppgift med ödmjukhet och känsla. Våra konsulter drivs av att utvecklas och kommer med sin erfarenhet att öka kompetensen på er arbetsplats.

Det lilla företaget där just du är utvald att vara med

Vi arbetar för långsiktiga samarbeten och ställer höga krav på kvalitet från dig som konsult. Du som jobbar för BNICE Bemanning representerar det bästa!
Scroll to Top