Kallskänka / Kökspersonal KAJSAS
Har du en passion för mat och söker ett fartfyllt, roligt och utvecklande jobb? Då kan KAJSAS vara något för dig!
Gillar du högt tempo och brinner för mat och service? KAJSAS söker nu driven kökspersonal / kallskänka till sommarsäsongen 2024 för KAJSAS I PARKEN och KAJSAS I TULLEN.
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba med mat - vare sig du arbetat i storkök, på en väletablerad krog eller i ett snabbmatskök med fastfood kan du vara rätt person för oss! Du ska vara driven och van att arbeta med ett högt tempo och tydligt kunna kommunicera med dina kollegor.
Om oss
KAJSAS drivs idag av två systrar, Elaine och Stephanie, som tillsammans med sin mamma Eva haft caféverksamhet både på Södermalm och runt om i stan över 20 år. Vår vision är att skapa mötesplatser runt om i Stockholm med fokus på utmärkt service, god mat och dryck där varje gäst lämnar som en vän. KAJSAS drivs av en familj och den familjära känslan genomsyrar allt i arbetet, både i möten med kunder såväl som hur vi arbetar tillsammans.
KAJSAS I PARKEN är en välbesökt sommarbistro i Vitabergsparken som skapar stämning med cocktails, vin, öl, hemlagade maträtter, kaffe och glass. Här arrangeras även livespelningar och fotboll på storbildskärm.
På KAJSAS I PARKEN finns det plats för alla, vare sig du vill ta en frukost i morgonsolen, äta lunch med kollegorna eller ta en after work med dina vänner. Menyn sträcker sig från morgon till kväll och tillgodoser såväl köttätare som vegetarianer och veganer. Här finns något för alla. Du hittar allt från högrevs- och halloumiburgare till fish & chips, sallader och grillade surdegsmackor, och är man törstig kan man välja bland såväl alkoholfria alternativ som drinkar, vin och öl. Förutom mat och svalkande dryck serveras även kaffe, fikabröd och glass.
KAJSAS I HORNSTULL är vårt tredje tillskott till vår familj av enheter på Södermalm och öppnade i November 2022. Serveringen är belägen vid Bergsunds strand / Hornstulls Strand och serverar bla hamburgare, korv, öl, vin, svalkande drycker och glass.
Rollen och arbetsuppgifter
Rollen som kökspersonal / kallskänka hos KAJSAS innebär främst arbete i service med tillagning av mat - framförallt i kallrök, varmkök och prepp.
Tillsammans med dina kollegor ser du till att vi lagar mat av högsta möjliga kvalité, bidrar till en härlig arbetsplats och ger våra gäster högsta möjliga service. För den som visar framfötterna och har ambition för yrket finns stora möjligheter att växa hos KAJSAS.
Dina arbetsuppgifter hos KAJSAS är bland annat:
- Bra samarbete med dina kollegor
- Köksarbete – hantera stekbord, fritös och komponera maträtter
- Tillaga sallader och grillade mackor
- Prepp
- Inventering/ Beställningar
- Följa rutiner gällande hygien, service
- Följa rutiner inför öppning/stängning
Kvalifikationer
För denna roll ser vi gärna att du arbetat några år inom kockyrket och känner dig trygg i ditt arbete. Utbildning inom restaurang är meriterande men inget krav.
Anställning
Tjänsterna vi tillsätter är både hel- och deltid och arbetstider är blandade dag, kväll och helg. Tjänsten är säsongsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning. Urval och intervjuer sker löpande. Anställning med uppstart i drift i Maj.
Lönesättning tillämpas individuellt enligt överenskommelse.
Fullständigt ifyllda ansökningar är ett krav, svara på frågorna samt bifoga CV och personligt brev. Ansökan endast via länk.
Hoppas vi hörs snart!
- Avdelning
- KÖKSPERSONAL
- Platser
- KAJSAS I PARKEN
KAJSAS I PARKEN
Kan säsongsarbete utveckla en kultur?
Kulturen är viktig på Kajsas. Hos oss råder en varm, hjälpsam och inkluderande arbetsmiljö. Attraktionskraften kommer från en gemensam vilja att imponera på gäster.
Jobbar du med oss får du samarbeta med många människor. Du lär dig nya saker och för möjlighet att växa, både som person och inom serviceyrket. Du får möjlighet att arbeta på våra tre adresser: I parken, på kajen och i Tullen.
Vi erbjuder en baristautbildning för dig som vill lära sig göra gott kaffe och skapa hjärtan med mjölk.
När säsongen är över framåt hösten reser vi till en trevlig plats för att bygga teamet inför nästa säsong. Det brukar vara magiskt.
Välkommen med din jobbansökan.
Om KAJSAS
Företaget är mycket riktigt ett genuint familjeföretag, grundat av Eva och döttrarna Stephanie och Elaine.
Alla tre ingår som en självklar del av teamet som jobbar hårt för att få flyt i arbetet med miljön på serveringarna, beställningar av råvaror, menyer, personalfrågor, marknadsföring och ekonomi. Alltid på gång för att förfina och förbättra tillsammans med medarbetarna.
Maten ska vara god, medveten och bjuda på det lilla extra. Miljön ska ge besökarna en hemtrevlig känsla, som den egna trädgården, eller fiket på hörnet (som i Kajsas fall är i parken, på kajen och i tullen). Här ska man kunna slå sig ner med sin hund, sin bok, sin vän eller med hela kompisgänget.
Redan från start insåg Eva, Stephanie och Elaine hur viktigt det är att bygga relationer för att lyckas skapa trivsel i högtryck. Du behöver inte vara släkt för att känna delaktighet, gemenskap och värme på jobbet.
Kallskänka / Kökspersonal KAJSAS
Har du en passion för mat och söker ett fartfyllt, roligt och utvecklande jobb? Då kan KAJSAS vara något för dig!
Läser in ansökningsformuläret