Telge Nät AB
  • Personuppgiftsgaranti
  • Börja!
  • Kontrollera dina uppgifter

Du söker tjänsten

Distributionselektriker – Telge Nät

Vår integritetspolicy

Telgekoncernen använder sig av Easycruit för att förenkla rekryteringsprocessen, göra effektiva bedömningar av och kommunicera med dig som kandidat. Som en del av detta får vi del av dina personuppgifter och behandlar dem i samband med bedömningen av dina färdigheter och förmågor samt om du passar för den utannonserade tjänsten.

Den rättsliga grunden för behandling av personuppgifter är att du samtycker till detta som en del av din ansökan till tjänsten. Du bestämmer vilken typ av personuppgifter du vill dela med oss och kan när som helst dra tillbaka din ansökan och därmed ditt samtycke till behandlingen av dina personuppgifter. Vi som arbetsgivare ansvarar för behandlingen av personuppgifter om dig som kandidat och alla frågor angående integritet ska ställas till oss via vårt dataskyddsombud. Maila till: dataskyddsombud@telge.se

Easycruit är en molntjänst utvecklad av Visma. Således kan företag i Visma-koncernen och deras underleverantörer av IT-tjänster ha tillgång till personuppgifter om kandidater som en del av driften av tjänsten. Alla underleverantörer omfattas av databehandlingsavtal för att säkerställa integritet enligt standarden som införts genom tillämplig integritetslagstiftning (GDPR från den 25 maj 2018) och underleverantörer utanför EU omfattas av överföringsmekanismer som är godkända av EU-kommissionen.
Personuppgifter om kandidater behandlas i Easycruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att följa lagstiftningen. Du kan använda funktionerna i Redigera min profil i sitt Easycruit-konto för att radera, ladda upp och redigera information.

Du kan när som helst kontakta oss som arbetsgivare för att få tillgång till, korrigera eller radera personuppgifter, eller att begränsa eller invända mot behandlingen av dina personuppgifter, samt rätten till att få ut de personuppgifter som rör dig. Dessutom har du rätt att lämna in ett klagomål till dataskyddsmyndigheterna gällande behandling av dina personuppgifter.

Redan registrerad?


 
Denna sida öppnas i ett nytt fönster