Om vår kund

Skärgårdshotellet Waxholms Hotell är vackert beläget i centrala Vaxholm i Stockholms skärgård. Verksamheten erbjuder en genuin skärgårdsupplevelse med hotell, konferens, restauranger och barer.

Det anrika hotellet har i över 100 år lockat gäster med god mat, härlig stämning och underbara vyer. Huvudattraktionen på hotellet är restaurang Matsalen med lång historia och ett unikt läge vid Vaxholmskajen. Matsalen är känd för sin höga kvalitet sedan urminnes tider, en tradition som man naturligtvis värnar om och menyn växlar med årstiderna och tillgången på råvaror. Till hotellet hör även sommarrestaurangen Kabyssen med stor uteservering.

Om tjänsten

I rollen som kökschef kommer du att leda och arbeta tillsammans med ett större team. Du kommer såväl vara ansvarig för att leda teamet i drift som för inköp, menyplanering, rutiner och inventering.
Tillsammans med ditt team är du ansvarig för den dagliga driften och arbetar såväl dagtid, kvällstid samt varannan helg.

Köket är främst klassisk där man följer årets säsonger med inslag av moderna favoriter. Fokus ligger på att i första hand välja hållbara och gärna ekologiska produkter från hav och skog för komponering av menyer och självklart värna om lokala producenter. Genom att kreera nya spännande smaker förgyller ni gästens upplevelse, samtidigt värnar ni om det klassiska konceptet.

Arbetet ställer även stora krav på planering då hotellet gärna arrangerar olika happenings så som afternoon tea och vinprovningar.

Tjänsten är heltid, tillsvidare med tillträde omgående.

Din profil

Du är en kreativ och driven ledare med fokus på maten och trivs i en roll med mycket ansvar. Att arbeta mot högt uppsatta mål för både personal- och gästnöjdhet är något du drivs av och du säkerställer att ditt kök är välfungerande och lönsamt med välmående personal, genom att vara synlig, närvarande och aktiv i verksamheten. Du har kanske jobbat som kökschef på någon välrenommerad restaurang, eller jobbat som souschef i flera år och är redo för nästa kliv.

För dig är det lika självklart att möta gästerna i matsalen som att hjälpa till med städningen efter stängning. Noggrannhet, kommunikativ förmåga och goda ledaregenskaper är viktigt för oss. Vidare brinner du för yrket och vill ha en långsiktig tjänst och arbetsplats med ambitioner att lyfta verksamheten ytterligare.

- Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.
- Har körkort och tillgång till bil.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.

Välkommen med din ansökan

Denna rekrytering sker i samarbete med Carotte Staff. Om du har frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult. Ansökningarna hanteras löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar inte emot ansökningar vi mail!
Sista ansökningsdag 29/4

Detta är en jobbannons med titeln "Kökschef till anrika Waxholms Hotell" hos företaget Carotte Staff AB och publicerades på workey.se den 15 april 2021 klockan 17:02.

Hur du söker jobbet

webbjobb-logo-white webbjobb-logo-grey webbjobb-logo-black WORKEY workey-white workey-grey