• Notera att ansökningsdagen för den här annonsen kan ha passerat. Läs annonsen noggrant innan du går vidare med din ansökan.

Knut är en koncern på tre enheter samt en cateringverksamhet. Bakgrunden vilar i Norrland och allt vad det har att erbjuda. Vi etablerade oss 2013 och är ett företag i ett spännande expansivt skede där rätt person har stora möjligheter att vara med att påverka vår framtida resa.


Vi söker nu efter en bra souschefer med såväl dagar som kvällar som arbetspass.


Vårt lag bygger på respekt och passion. Vi jobbar efter att skapa en miljö för personalen med värme, yrkesstolthet och nytänk. Du behöver vara bra på att ta personer och vara intresserad av hur man leder olika typer av personligheter för att optimera personalstyrkan.


Du behöver ha en bakgrund i svensk matlagning, men vi ser även att du hanterar andra typer av kök med.


Som souschef kommer du att i högst grad att vara involverad i allt som händer i köket och restaurangen.


Du har stor passion för mat och en vilja att alltid överträffa

våra gästers förväntningar med förstklassiga smakupplevelser.

Du är samarbetsvillig, gillar att jobba i grupp och du har en

förmåga att sporra dina medarbetare.


Som souschef har du resultatansvar, du leder och fördelar

arbetet på restaurangen. Du ansvarar för menyplanering och råvaruinköp. Ett

gott ledarskap värdesätts högt. Att motivera och inspirerar de övriga i köket,

samt på golvet.


Anställningen är tills vidare på 100%, dagtid/kvällstid

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan!


Kontakt: [email protected]


#jobbjustnu

Detta är en jobbannons med titeln "Souschef på Knut" hos företaget Knut Restaurang & Bar AB och publicerades på workey.se den 1 augusti 2020 klockan 11:58.

Hur du söker jobbet

Ansökan sker via e-post till [email protected].

webbjobb-logo-white webbjobb-logo-grey webbjobb-logo-black WORKEY workey-white workey-grey