• Notera att ansökningsdagen för den här annonsen kan ha passerat. Läs annonsen noggrant innan du går vidare med din ansökan.

OM VÅR KUND

Wirsbo Herrgård & Ridcenter är beläget i en vacker och naturskön miljö och är ett hotell med en spännande historisk profil. Idag är anläggningen ett vackert weekendboende och en modern konferens- och eventanläggning.

Du kommer att vara anställd hos Wirsbo Herrgård men då verksamheten även har ett systerbolag i Sigtuna kommer delar av din arbetstid förläggas där.

OM ROLLEN

Som souschef kommer du att ingå i ett team med engagerade och sammansvetsade kollegor som alla har en brinnande passion för mat och service och där kvalitet i alla led är mottot. Köket är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet, där lokala odlare och producenter prioriteras.

I rollen som souschef kommer du att få utrymme för kreativitet och utforskning av egna idéer och i samråd med en av Sveriges mest lovande köksmästare med flera utmärkelser i White Guide, motiverar du personalen och är delaktig i verksamheten.
Självklart har du ett genuint intresse för mat, trender och ser måltidsupplevelsen som en passion. Vidare värderar du kamratskap högt och har ett samarbetsvilligt beteende mot kollegor och övriga avdelningar.

Vi söker dig som

- Arbetat som kock/Souschef inom fine dining i minst 2-4 år
- Kan arbeta självständigt
- Är prestigelös och flexibel i ditt arbete
- Har B-körkort och tillgång till egen bil
- Talar svenska och engelska obehindrat

Övrig information

Start: Omgående eller senast 1/3

Omfattning: Heltid

Placering: Wirsbo och Sigtuna

Vi behandlar våra ansökningar löpande och rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor angående tjänsten? Tveka inte att mejla oss på [email protected] . Vi tar dock inte emot ansökningar via mejl.

Om oss

Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte House of Taste som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen med fokus på personal inom hotell, konferens och event. Vårt moderbolag har över 30 års erfarenhet av att arbeta med service och vi har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal i vårt egna utbildningsprogram Carotte Academy. Carotte House of Taste består idag av fyra bolag, Carotte Catering, Carotte Staff, Carotte Deli och Carotte Event.

Detta är en jobbannons med titeln "Souschef till Wirsbo Herrgård/Sigtuna Stadshotell" hos företaget Carotte Staff AB och publicerades på workey.se den 9 februari 2021 klockan 14:22.

Hur du söker jobbet

webbjobb-logo-white webbjobb-logo-grey webbjobb-logo-black WORKEY workey-white workey-grey