Vill du vara en del av något större?
Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, Om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då är du välkommen till Sodexo!

Restaurang Hyttbäcken drivs på uppdrag åt Seco Tools AB och Epiroc Drilling Tools AB och i
den dagliga driften serverar vi runt 400 lunch på plats per dag utöver detta så skickar vi ca
100 matlådor/ dag samt 70 portioner till Restaurang Arken. I våra 13 konferensrum
konfererar våra gäster i en gemytlig miljö. Vi levererar även matlådor och catering i Fagersta
med omnejd och arrangerar både stora och små event så som middagar, familjedagar,
julfester och matlagningsaktiviteter.

På Hyttbäcken har både medarbetare och verksamheten stora möjligheter att utvecklas och
där har du som en i köksteamet en viktig roll. Vi är just nu i ett expansivt skede och söker dig
som är redo att tillsammans med Team Hyttbäcken forma framtidens restaurang och
konferensanläggning i Fagersta.

Vi söker nu en medarbetare till ovanstående uppdrag. Att arbeta hos oss är varierande,
utmanande och utvecklande.

Du kommer främst att arbeta med:
• Matlagning, varm och kallkök
• Menyplanering
• Egenkontroll HACCP
• Inköp

Vad du bidrar med:
Vi ser att du som söker är en utbildad kock med god vana av yrket. Du har ett brinnande
matintresse och är självständig samt kreativ i ditt arbete, du kommer även att arbeta i vårt
menyplaneringsprogram, inventering samt haccp. Vidare delar du våra värderingar laganda,
serviceanda och utveckling.

Vad vi erbjuder
Att arbeta med Sodexo är mer än ett jobb; det är en chans att vara en del av något större.
Du kommer att tillhöra ett företag och ett team som värdesätter dig för dig; du kommer att
agera målmedvetet och påverka genom dina vardagliga handlingar; och du kommer att
kunna trivas på ditt eget sätt. Dessutom erbjuder vi:

• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram
• Möjligheter att växa inom företaget
• Stort fokus på hälsa och säkerhet
• Volontärarbete på betald arbetstid

Om tjänsten
Heltid, dagtid. Måndag till fredag, helger och kvällar förekommer.
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Platschef Johan Fridholm,
[email protected] Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt
rekryteringssystem. Din ansökan vill vi ha senast 2024 04 19.

Mer om Sodexo och vilka vi är
• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
Ansök idag!

Sodexokoncernen
Sodexo grundades av Pierre Bellon i Marseille 1966 och är världsledande inom hållbar mat och erbjudanden inom lärande, arbete, hälsa och nöje. Sodexokoncernen är unik genom sitt oberoende och grundarfamiljens delägande, sin hållbara affärsmodell och serviceutbudet med måltidstjänster och FM-tjänster. Dessa erbjudanden möter alla utmaningar i vardagen med ett dubbelt mål: att förbättra livskvaliteten för våra medarbetare och dem vi erbjuder våra tjänster, och att bidra till ekonomiska, sociala och miljömässiga framsteg i de samhällen där vi är verksamma. För oss går tillväxt och socialt engagemang hand i hand. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag, för ett bättre liv för alla.

Detta är en jobbannons med titeln "Kock till Hyttbäckens Restaurang och Konferens i Fagersta" hos företaget Sodexo AB och publicerades på workey.se den 5 april 2024 klockan 08:39.

Hur du söker jobbet

webbjobb-logo-white webbjobb-logo-grey webbjobb-logo-black WORKEY workey-white workey-grey