TILLTRÄDE 1/5-30/9

DAGTIDSARBETE, VAR 6:E HELG

KÄRNVERKSAMHET

Axlagården tar emot svårt sjuka människor med kroniska sjukdomar och med begränsad tid kvar att leva. De flesta gästerna har cancer i någon form, men många har hjärtsjukdomar, lungsjukdomar eller neurologiska sjukdomar. Hit kommer i första hand gäster när den kurativa (botande) behandlingen är avslutad. Den vård vi erbjuder är specialiserad palliativ (symtomlindrande) och utgår från ett helhetsperspektiv på människan.

KÖKET

Med tanke på att många av de som vårdas på Axlagården ofta har problem med aptiten, så blir maten väldigt viktig. Det ställer höga krav på kockens kunskaper, flexibilitet och fantasi.

Vårt kök serverar mat dagtid måndag till söndag. Man jobbar var tredje helg. Maten tillagas från grunden, vi använder i princip aldrig halvfabrikat. Det bakas ofta både matbröd och fikabröd.

Vi har sedan ett par år valt att fokusera på hållbarhet, varför ekologiskt och närproducerat är väl inarbetat.

Arbetet ställer höga krav på samarbetsförmåga och social kompetens då man ska kunna ge en god service till våra gäster och deras anhöriga och samtidigt ingå i kökets team och tillsammans med övriga medarbetare samt volontärer som finns i verksamheten.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.


ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har Axlagården tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Detta är en jobbannons med titeln "Kock/kokerska 52% vikariat" hos företaget Axlagården Umeå Hospice AB och publicerades på workey.se den 2 april 2024 klockan 08:03.

Hur du söker jobbet

Ansökan sker via e-post till [email protected]. Vänligen använd rubriken/referensen "Kock/Kokerska".

webbjobb-logo-white webbjobb-logo-grey webbjobb-logo-black WORKEY workey-white workey-grey